ONDERNEMER IN
VERPAKKINGSMATERIALEN

In 2001 startte Cara Driessen haar eigen bedrijf in cadeau- en verpakkingsmaterialen:
Cara’s Own. Na vele jaren als vertegenwoordiger bij diverse verpakkingsleveranciers, wilde ze haar ervaring op haar eigen manier inzetten.


Cara is een enthousiaste ondernemer met veel passie voor haar vakgebied.
Op informele wijze adviseert zij u in de keuze voor uw verpakking, of het nu gaat om inpakfolie of –papier, cadeauzakjes, drukwerk, draagtassen of decoraties. Met haar originele ideeën zal zij u op verrassende mogelijkheden attenderen.

TOONAANGEVEND IN CADEAUVERPAKKINGEN

Ondertussen is Cara’s Own uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met Cara als het kloppend hart. Klanten door heel Nederland beamen de meerwaarde van Cara’s Own. Aandacht voor de klant, creativiteit, kwalitatief hoogstaand verpakkingsmateriaal en verstand van zaken, dat is Cara’s Own ten voeten uit. U kunt vertrouwen op een maatadvies over de keuze van het juiste papier, lint of de meest geschikte draagtas, gecombineerd met korte levertijden en uitstekende service.

 

Cara’s Own, al 20 jaar een begrip in de wereld van cadeauverpakkingen, cadeaupapier, linten, draagtassen, decoraties en stickers. Alles wordt met zorg uitgekozen! Passie, ziel en zaligheid, op en top!

Het is elke dag een feestje om klanten te bezoeken, te adviseren en uiteindelijk tot een mooi resultaat te komen. Klanten vragen om advies, fantastisch om dat te mogen geven, heel bijzonder blijft dat.

Cara Haans-driessen - Eigenaresse Cara’s Own
 

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met me op en ik kom graag een keer langs om samen tot het mooiste resultaat te komen!
 

© 2018 - 2024 Cara's Own | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel